Delles Dunser — Små fiskefrikadeller med grøntsager

Små dunser fyldt lækre grøntsager

Fiskefrikadeller med masser af linefanget torsk, tilsat en god portion grøntsager, er en af vores videreudviklinger af de klassiske fiskefrikadeller. Som traditionen byder, steges de gyldenbrune med sprødt bid og fyldig smag, så de er lige til at spise.

Produktet pakkes nænsomt i cirkulær emballage, der er fremstillet af min. 80% genanvendt plast. Du vil måske bemærke at bakken vil skifte farve i løbet af året. Det skyldes, den høje andel genanvendelige plast, samtidig med at der ikke tilsættes ny, kunstig farve til bakkerne.

Tilberedning

Ovn, grill eller pande – det er op til dig. I ovnen giver du dellerne 10-15 minutter ved 150 grader. Griller du, skal dellerne have et par minutter på hver side ved medium varme. Steger du dellerne, lader du dem syde et par minutter på hver side ved lavt blus. Server med citron og hjemmerørt remoulade på groft rugbrød, uhm.

0
1
2
3
4
5