Fiskefrikadeller med rejer og chili

De er stærke og strutter af torsk

Fiskefrikadeller med masser af linefanget torsk, krydret med bæredygtige rejer og knivspids sød chili, er en af vores videreudviklinger af de klassiske fiskefrikadeller. Som traditionen byder, steges de gyldenbrune med sprødt bid og fyldig smag, så de er lige til at spise.

Fiskefrikadellerne er mærket med MSC og Nøglehullet. MSC gives til bæredygtige fisk og skaldyr. Nøglehullet er et kvalitetsstempel fødevarer får, når de bidrager til sund og varieret ernæring. Vi er sikre på, at den kvalitet kan smages.

Bæredygtig og naturlig velsmag
lige til at servere

  • 70%

    Linefanget torsk

    Torsken er bæredygtig og har fået tildelt en MSC certificering. Fiskene er linefanget, hvilket betyder at både torsken og havbunden skånes. 

  • 10%

    Rejer

    De MSC certificerede rejer pilles og koges med omhu. Naturlig omtanke giver ganske enkelt førsteklasses kvalitet og lækker smag.

  • 20%

    Naturlige råvarer

    Chili, løg, hvedemel, æg, mælk, salt, hvidløg, koriander, citrongræs, kaffirblade og peber. Fiskefrikadellerne indeholder ingen e-numre.

Tilberedning

Ovn, grill eller pande – det er op til dig. I ovnen giver du dellerne 10-15 minutter ved 150 grader. Griller du, skal dellerne have et par minutter på hver side ved medium varme. Steger du dellerne, lader du dem syde et par minutter på hver side ved lavt blus. Server med sød chilisauce og ris eller pasta, uhm.

Køb produktet hos følgende dagligvarebutikker

0
1
2
3
4
5