Krabbefrikadeller

De er sprøde, tilpas krydret og fyldt med dansk krabbekød

Krabbefrikadeller med masser af krabbekød fra danske taskekrabber og linefanget torsk er en af vores videreudviklinger af de klassiske fiskefrikadeller. Som traditionen byder, steges de gyldenbrune med sprødt bid og fyldig smag, så de er lige til at spise.

Taskekrabberne fanges i tejner langs den jyske vestkyst af danske fiskere. Tejnefiskeri er en af de mest miljøvenlige og skånsomme fangstmetoder. Krabbefrikadeller er glutenfri og mærket med Nøglehullet, der er et kvalitetsstempel fødevarer får, når de bidrager til sund og varieret ernæring. Vi er sikre på, at den kvalitet kan smages.

Tilberedning

Ovn, grill eller pande – det er op til dig. I ovnen giver du dellerne 10-15 minutter ved 150 grader. Griller du, skal dellerne have et par minutter på hver side ved medium varme. Steger du dellerne, lader du dem syde et par minutter på hver side ved lavt blus. Server med hjemmerørt kryddermayo eller aioli, uhm.

Køb produktet hos følgende dagligvarebutikker

0
1
2
3
4
5