Torskemørbrad

Frisk som bølgebrus og nem at tilberede

Torskene fanges skånsomt på line, og bifangsterne er små. Fiskene kommer sprællevende op af havet, så deres kød er frisk og fast. I vores madhus i Lemvig udskærer vi mørbraden, det bedste stykke på torsken, så dit måltid får en rig og fyldig smag.

Torsken er mærket med MSC og Nøglehullet. MSC gives til bæredygtige fisk og skaldyr. Nøglehullet er et kvalitetsstempel fødevarer får, når de bidrager til sund og varieret ernæring. Vi er sikre på, at den kvalitet kan smages.

Tilberedning

Ovn, grill eller pande – det er op til dig. I ovnen giver du torsken 15 minutter ved 200 grader. Griller du, skal torsken have et par minutter på hver side ved medium varme. Steger du torsken, lader du den syde i rigtig smør eller olie ved lavt blus. Server med grøntsager, kartofler og din yndlings sovs, uhm.

0
1
2
3
4
5