Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Du skal være logget ind på Facebook med din personlige profil for at kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen afvikles via konkurrenceopdateringer på facebook.com/havets. For at deltage i konkurrencen skal du besvarer spørgsmålet i konkurrence-opdateringerne.

Har du ikke en facebookprofil kan du selvfølgelig stadig deltage i konkurrencen. Skriv en mail til info@havets.dk med emnefeltet “vind en oplevelse for hele familien", så deltager du automatisk i konkurrencen. 

Der vil blive udtrukket 5 vinder i konkurrenceperioden. Udtrækningsdatoerne er den 4. januar, 16. januar, 14. februar og 20. marts og 18. april 2017. Vindererne udtrækkes ved tilfældig lodtrækning blandt de deltagere, der har besvaret konkurrence spørgsmålet korrekt. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig tilladelse til at Havet’s henter kontaktinformation via dine profilinformationer, udelukkende til brug i forbindelse med konkurrencen. konkurrenceperioden løber fra 25. december 2016 til 18. april 2017.

Havet’s overholder persondataloven. Dine kontaktdata behandles fuldt fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Skulle du have spørgsmål kan du kontakte os på email. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være bosiddende i Danmark og fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen.

Vindere

Bliver du udtrukket som vinder, får du direkte besked via email. Herefter offentliggøres dit fulde navn via Havet’s Facebookside på facebook.com/havets - svarer vinderen ikke på tilsendte email inden for 7 dage fra afsendelsen, mister vinderen retten til sin præmie, og en ny vinder udtrækkes af Havet’s.

Præmien

Præmierne består af 5 stk. gavekort á 2.000 kr. til et dansk akvarie efter eget valg. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Endvidere

Skulle der opstå tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene er det Havet’s der afgør spørgsmålet eller fastlægger fortolkningen efter eget skøn. Havet’s forbeholder sig retten til, uden varsel, at ændre eller lave tilføjelser til nærværende regler. Der kan i forbindelse med deltagelse i konkurrencen eller på grund af andre forhold ikke gøres erstatningskrav gældende mod Havet’s eller deres samarbejdspartnere. Såfremt der via konkurrencen kan vælges ja til at modtage nyhedsmail fra Havet’s, vil man fremover modtage nyhedsbrev et par gange månedligt med gode tilbud og nyheder.

Konkurrencen er hverken støttet, administreret eller sponsoreret af, eller associeret med Facebook eller Instagram. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Havet’s, ikke til Facebook eller Instagram. De af dig afgivne informationer, anvendes kun i forbindelse med konkurrencen.

Kontakt

Har du spørgsmål til konkurrencen kan du kontakte Havet’s på følgende oplysninger.

Havet’s / Cimbric A/S
Havnen 70
7620 Lemvig
Email: info@havets.dk

0
1
2
3
4
5