Linefangst

Den bæredygtige og skånsomme fangstmetode

Ordet linefangst leder på mange måder tankerne hen på en hyggelig fisketur med stang og agn. Det er selvfølgelig ikke helt sådan det forgår på de både som fanger fisk til vores produkter, men der er alligevel lidt sandhed i det. For sammenligner man linefangst imod trawl fiskeri er der mange fordele som kommer miljøet og dig som kunde til gode. 

Forskellen på at fange én fisk af gangen på line og at drage 5-20 tons fisk op på dækket er at du sikre minimal påvirkning på havbunden. Ligeledes får fisken færre klemskader og en bedre udblødning som gør at den linefangede fisk er hvidere og fastere i kødet. 

Med krog og line kommer fisken ombord levende. Kort tid efter fangst bliver fisken forarbejdet og indfrosset til søs for at sikre den bedste kvalitet og friskhed. Den hurtige proces fra fangst til indfrysning gør at kødets struktur og konsistens bibeholdes og man indelukker og bevarer de naturlige vitaminer og mineraler i fisken. 

Havet’s torsk er linefanget i de kolde og rene farvande tæt på Alaska. Derfor kan du roligt nyde Havet’s produkter med god samvittighed.

0
1
2
3
4
5