Middags Fiskefrikadeller

Smagfulde dunser til middagsbordet

Fiskefrikadeller med masser af linefanget torsk er vores specialitet. Som traditionen byder, steges de gyldenbrune med sprødt bid og fyldig smag, så de er lige til at spise.

Fiskefrikadellerne er mærket med MSC og Nøglehullet. MSC gives til bæredygtige fisk og skaldyr. Nøglehullet er et kvalitetsstempel fødevarer får, når de bidrager til sund og varieret ernæring. Vi er sikre på, at den kvalitet kan smages.

Produktet pakkes nænsomt i cirkulær emballage, der er fremstillet af min. 80% genanvendt plast. Du vil måske bemærke at bakken vil skifte farve i løbet af året. Det skyldes, den høje andel genanvendelige plast, samtidig med at der ikke tilsættes ny, kunstig farve til bakkerne.

Bæredygtig og naturlig velsmag
lige til at servere

Tilberedning

Ovn, grill eller pande – det er op til dig. I ovnen giver du dellerne 10-15 minutter ved 150 grader. Griller du, skal dellerne have et par minutter på hver side ved medium varme. Steger du dellerne, lader du dem syde et par minutter på hver side ved lavt blus. Server med citron og hjemmerørt remoulade på groft rugbrød, uhm.

0
1
2
3
4
5